Op zaterdag 14 juli j.l. heeft de traditionele oefenwedstrijd tussen het Sallands Streekelftal en Go Ahead Eagles weer plaatsgevonden. Voor de 26e keer heeft DSV samen met SV Heeten deze wedstrijd georganiseerd. Op het kunstgrasveld in Heeten stond de wedstrijd onder leiding van het DSV-arbitrale trio Gert Keijl, Pascal Smeenk en Sezgin Degirmenci.  Zij leverden een prima prestatie en toonden op deze manier aan de Deventer voetbalwereld dat het niveau van de arbitrage binnen de DSV dik voor elkaar is. De sportieve wedstrijd werd een overwinning voor de profs uit Deventer. Het nieuwe elftal van John Stegeman oogde fris en bleek een maatje te groot voor het door Martijn de Vogel (hoofdtrainer Heino) en Maikel Jansen of Lorkeers (nieuwe trainer Wesepe) samengestelde Sallands Streekelftal. Door een kopdoelpunt in de 90e minuut kreeg het Sallands team de eretreffer op het bord en kwam de uitslag uit op 1-9.

Zo’n 25 DSV-vrijwilligers zorgden ervoor dat ook buiten het veld, organisatorisch alles goed verliep. Van kaartverkoop, toegangscontrole, lotenverkoop tot de ontvangst en verzorging van eigen leden en gasten waren de gehele avond DSV leden in touw. Zelfs een eigen omroeper en scheidsrechtersbegeleider ontbraken niet.

Al met al kunnen we spreken van een geslaagde voetbalavond die – mede door het heerlijke zomerweer – met iets meer dan 1.000 bezoekers goed werd bezocht.

Langs deze weg nogmaals dank aan alle medewerkers en veel succes toegewenst aan GA Eagles komend seizoen in de nieuwe Keuken Kampioen Divisie. Op naar de 27e editie van deze wedstrijd.