Klik op doorgaan om de quiz te beginnen!

1. De doelverdediger spuwt tijdens het spel vanuit zijn eigen strafschopgebied, maar buiten het doelgebied, naar een aanvaller die achter de doellijn staat. De scheidsrechter onderbreekt hiervoor het spel. Wat beslist hij?
2.

Een speler bevindt zich voor een blessurebehandeling buiten het speelveld aan de zijlijn. Vanuit die positie beledigt hij een tegenstander, die binnen het speelveld loopt, op grove wijze. Dit omdat die speler hem de blessure heeft bezorgd. De scheidsrechter hoort dit en onderbreekt het spel. Hij toont de speler de rode kaart. Hoe wordt het spel nu hervat?
3. Een middenvelder bevindt zich voor een blessurebehandeling buiten het speelveld nabij de dug-out. Vanuit daar beledigt hij een tegenstander, die binnen het speelveld loopt, op grove wijze, omdat die speler hem de blessure heeft bezorgd. De scheidsrechter hoort dit en onderbreekt het spel. Hij toont de middenvelder de rode kaart. Hoe wordt het spel nu hervat?
4. Een wisselspeler staat aan de zijlijn klaar om in te vallen. Vanuit die positie maakt hij aanmerkingen op de leiding van de scheidsrechter, omdat die niet voor een vermeende overtreding heeft gefloten. De scheidsrechter hoort dit en onderbreekt het spel. Hij toont de wisselspeler de gele kaart. Hoe wordt het spel nu hervat?
5. Bij een amateurwedstrijd komt de trainer het veld in en probeert een speler van de tegenpartij te schoppen. Hij mist echter en raakt de speler dus niet. Wat zal de scheidsrechter moeten beslissen?

Dit is het einde van de quiz. Bedankt voor het invullen.