“Dankbaarheid” 

 Het was weer zover we mochten de medewerkers avond weer organiseren als bestuur ! En gelukkig maar, dit betekende weer een jaar van inzet door die geweldenaren van vrijwilligers bij ons aller DSV !!

Vrijdag de 23e augustus was dit jaar de dag, en kwamen we samen aan de Keurkamp met de vrijwilligers en hun partners om er een gezellige avond van te maken. De huidige a.i. voorzitter opende de avond en bedankte in zijn korte voorwoord de aanwezigen, en hun partners, die het mede mogelijk maakten dat de heren en dames deze uren in hun vrije tijd besteden bij de DSV.

Ook werd er kort stil gestaan bij die afwezige genodigden die door ziekte niet aanwezig konden zijn.

Na de opening kon een ieder zich tegoed doen aan het lekkere eten. Een buffet met diverse koude en warme-, vegetarische gerechten en keuze mogelijkheden in allerlei soorten vleesgerechten. Na een uurtje van gemoedelijk smullen met een lekker drankje was het tijd voor actie.

Het bestuur had in diverse categorieën, o.a. financiën, Olympische spelen, hoofdbrekers, bier en DSV historie een leuke quiz samengesteld. De in groepen gevormde teams konden de mouwen opstropen en aan de bak om er het maximale uit te halen. Na twee uurtjes strijd en lachen met elkaar kon de avond verder ingevuld worden met een goed gesprek onder het genot van de rijkelijk vloeiende consumpties.

We kunnen concluderen dat het een geslaagde avond was, iedereen had genoten met elkaar in een voor ons allemaal zo vertrouwde omgeving. Alleen dit al maakt het voor ons als bestuur zo waardevol.

We zetten ook graag het komende seizoen weer samen met alle vrijwilligers de schouders er onder. Want alleen samen met jullie kunnen we weer zorgen voor een prettige en goed functionerende vereniging, waarbij al onze leden zich thuis kunnen voelen.

Tekst: Peter Stolk