Update

Datum: 17 november

Beste leden en begunstigers van de DSVenO,

Volgens de nieuwe richtlijnen, op 17 november aangekondigd, van het RIVM, de gemeente Deventer en het NOC-NSF mogen volwassenen weer sporten in groepjes van 4.

Dit betekent het volgende;

Vanaf 19 november kunnen er bij de DSV, per trainingsavond  weer maximaal 20 mensen trainen, 5 groepjes van vier. 

Zorg daarbij dat je de afstandsregels van 1,5 meter in acht neemt, voor- en na de training, maar ook tijdens de oefeningen. Niet schreeuwen of spugen en ontsmet je handen regelmatig. Blijf thuis, ook bij lichte (verkoudheid) klachten. En volg de aanwijzingen van de trainer en coördinator goed op.

Houd dit artikel in de gaten voor eventuele aanpassingen de komende weken.

We rekenen op ieders medewerking! 

Succes met alles en blijf gezond, het bestuur !

!Instructies!

  • De aankomsttijd is verdeeld in  tijdvakken vanaf 19:00. Houd je aan die tijd en volgt de aanwijzingen bij binnenkomst. Je wordt naar een plek op het veld verwezen om je spullen neer te zetten en eventueel je schoenen aan te trekken.
  • De training is van 19:30-20:30.
  • Je tijdvak is niet per definitie je trainingsgroepje. Er wordt getraind in groepjes van 4.  Elk groepje krijgt een eigen kleur hesje. Dit blijft de hele training zo, onderling ruilen mag niet.
  • Blijf op jouw gedeelte van het veld/parcours en houd onderling genoeg afstand. Eventuele wisselingen van trainingsoefening en plek zijn op aanwijzing van de trainer. Houd daarbij de minimale 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten dus kom in trainingskleding naar de DSV.
  • Het clubhuis is gesloten maar de toiletten zijn toegankelijk. 
  • Neem je eigen drinkbidon of waterfles mee.
  • Na de training blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter een must. Verlaat het sportpark direct na de training!

Aanmelden

Zonder aanmelding kun je niet trainen. Heb je je aangemeld en kun je toch niet, stuur een mail voor 10:00 op de trainingsdag! Dan kan jouw plek nog door iemand anders worden ingenomen. Aanmelden kan tot 21:00 op de dag voor de betreffende training of tot het vol is. 

De aanmelding zal opengezet worden op de zaterdag tussen 13:00-14:00 voor de week erna. Klik bij de dag op het evenement en kies jouw aankomsttijd. Kijk goed of je het juiste tijdstip in het formulier ziet! 

Krijg je een melding in het Engels dat het formulier gesloten is, dan is dat tijdvak vol! Kies dan een andere. Schrijf op tijd in, want als het vol is, dan kun je niet trainen. Vul maar 1 formulier per dag, p.p in.

Inschrijven voor de volgende data:

Dinsdag 17 november

Donderdag 19 november