Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

De weken vliegen voorbij en het einde van de digitale spelregels is nog niet in zicht.

We kijken weer uit naar volgende week, de 12e mei, waar we stiekem hopen op stukje uitbreiding of misschien een versoepeling van maatregelen. Realistisch….geen idee we gaan het zien.
Ondertussen plannen we alweer de 7e reeks aan spelregels en de oefeningen.  

De trainingen in de besloten DSV groep op Strava worden nog steeds wekelijks gemeld en er melden zich ook nog steeds nieuwe leden aan. De jongere leden weten elkaar nog steeds uit te dagen want er worden tijden neergezet op afstanden tussen de 5 en 30 km, van ruim boven de 12 en zelfs 15km/uur, niet normaal wat knap. Ook de vele kilometers op de fiets blijven zeer gewild. Je kunt nog steeds deelnemen vraag Pascal Smeenk gerust. 

“Kennis is macht maar kennis delen kracht”

Mocht je nog meer spelregels willen oefenen kijk dan eens op de sites van de collega COVS verenigingen. Ook zij presenteren wekelijks hun eigen spelregels. Een mooie mogelijkheid om wat extra te oefenen. Probeer vooral te blijven oefenen met zijn allen in deze tijd zonder voetbal.

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
  • De gehele week worden nu de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.
  • Rens Bluemink heeft als training een leuk programma samengesteld waar iedereen voor binnen en buiten mee aan de slag kan. Zie de Pdf.

Naast onze eigen trainingsschema’s worden er ook diverse gedeeld op de site van de KNVB van trainingscoördinator Hilco de Boer. Doe er je voordeel mee !

Scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21913/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Assistent-scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21909/trainingsschema-assistent-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Wederom heel veel succes en blijf gezond.