Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

Hierbij alweer de derde reeks van de spelregels en uiteraard de oefeningen zoals we deze al eerder hebben gepresenteerd. 

Ook leuk om te vermelden dat er van buitenaf NIET leden meedoen om de spelregels te oefenen. Hartstikke goed blijf dit volhouden en doe jullie voordeel ermee. Bij vragen of onduidelijkheden staan we voor jullie klaar om deze te beantwoorden.

Succes met de trainingen we zijn benieuwd hoe de vorderingen zullen zijn, iedereen op zijn eigen manier. Via Strava is er een besloten DSV groep aangemaakt en ook hier kun je aan deelnemen en elkaar zo motiveren om bezig te zijn. Er wordt gelopen, duur en interval in verschillende afstanden en ook gefietst. Vraag Pascal Smeenk als je wil deelnemen.

Kennis is macht maar kennis delen kracht”

De deelname was deze week beter dan vorige week. Er waren 23 deelnemers tegenover 14 vorige week. Mooi om deze stijging te zien.

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
    – Van maandag t/m woensdag wordt aan het einde van alle vragen alleen de eindscore vermeld.
    – Op donderdag en vrijdag worden ook het de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.
  • Rens Bluemink heeft als training een leuk programma samengesteld waar iedereen voor binnen en buiten mee aan de slag kan. Zie de Pdf.

Naast onze eigen trainingsschema’s worden er ook diverse gedeeld op de site van de KNVB van trainingscoördinator Hilco de Boer. Doe er je voordeel mee !

Scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21913/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Assistent-scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21909/trainingsschema-assistent-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020 

Wederom heel veel succes !