Helaas zijn de maatregelen weer aangescherpt door de overheid vanwege oplopende besmettingen. Volgens de richtlijnen van de KNVB en de gemeente Deventer mogen volwassenen blijven sporten, maar wel in aangepaste vorm.

Zorg daarbij dat je de afstandsregels in acht neemt, voor- en na de training, maar ook tijdens de oefeningen. Ontsmet je handen regelmatig. Blijf thuis, ook bij lichte (verkoudheids)klachten.

Volg de aanwijzingen van de trainer en van de coördinator goed op.

We rekenen op jullie medewerking! 

Instructies

Lees deze goed en volg ze op!
  • De aankomsttijd is verdeeld in 5 tijdvakken vanaf 19:00 t/m 19:25, elke 5 minuten dus. Houd je aan die tijd en volgt de aanwijzingen bij binnenkomst. Je wordt naar een plek op het veld verwezen om je spullen neer te zetten en eventueel je schoenen aan te trekken.
  • De kleedkamers zijn gesloten dus kom in trainingskleding naar de DSV.
  • Je tijdvak is niet per definitie je trainingsgroepje. Er wordt wel gekeken naar niveau. Er wordt getraind in groepjes van 4.  Elk groepje krijgt een eigen kleur hesje.
  • Blijf op jouw gedeelte van het veld en houd onderling genoeg afstand. Eventuele wisselingen van plek zijn op aanwijzing van de trainer.
  • De training zelf start om 19:30, zowel op dinsdag als op donderdag.

Aanmelden

Zonder aanmelding kun je niet trainen. Heb je je aangemeld en kun je toch niet, pas dan zelf je reactie aan in het formulier of stuur een mail! Aanmelden kan tot 18:00 op de dag voor de betreffende training.

Krijg je een melding in het Engels dat het formulier gesloten is, dan is dat tijdvak vol! Kies dan een andere. Schrijf op tijd in, want als het vol is, dan kun je niet trainen. Vul maar 1 formulier per dag, per persoon in.

De komende weken komen de aanmeldlinks in de agenda op de website te staan. Klik bij de dag op het evenement en kies jouw aankomsttijd. Kijk goed of je het juiste tijdstip in het formulier ziet!

Voor de komende week klik hieronder op de dag.

Dinsdag 20 Oktober

Donderdag 22 Oktober