Op 10 februari 2022 bestaat de DSVenO precies 100 jaar! Natuurlijk verdient dat alle aandacht; we mogen dat met elkaar vieren, hopelijk zonder allerlei beperkingen, want uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de jubileumcommissie veel moois van plan is!

Een van de activiteiten bestaat uit het samenstellen, fabriceren en uitgeven van een prachtig jubileumboek, voor en door onze leden en betrokkenen. Daar kan van alles in komen te staan. Ik denk aan een groot stuk historie, beschouwingen, veranderingen door de jaren heen, verslag van de technische weekenden of anderszins ondernomen activiteiten, grappige en opvallende anekdotes, etc. etc.

Samen staan we sterk

Natuurlijk kan de jubileumcommissie grasduinen in de archieven van onze mooie vereniging. Maar waar wij niet bij kunnen, is alle bewaarde documentatie, verhalen, foto’s en belevingen die al onze leden in hun eigen enthousiasme en verzamelwoede hebben bewaard. Het zijn de veelal prachtige, verborgen herinneringen aan vervlogen tijden.

Wat zou het toch fantastisch zijn als dit jubileumboek een echt pronkstuk kan worden! En juist daarom doe ik namens de jubileumcommissie deze oproep. Een heel vriendelijk, maar ook enigszins dringend verzoek aan alle (oud) leden, begunstigers, bestuurders, commissieleden, vrijwilligers en overige betrokkenen of passanten, om er samen voor te zorgen dat we een goed gevuld, waardevol boek in handen krijgen. Dat kan ik niet alleen; daarvoor is al uw hulp meer dan gewenst en nodig!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw waardevolle bijdrage. We zijn erg benieuwd!

Namens de boekredactie en de jubileumcommissie,
Sezgin Degirmenci

Oproep

Bent u in het bezit van iets wat van waarde kan zijn voor ons prachtige jubileumboek? Neemt u dan s.v.p. uiterlijk 1 juni 2021  contact op met de jubileumcommissie.

Dat kan telefonisch: 06 – 2291 0611

Het kan natuurlijk ook via de mail: