Beste lezer,

Alle eindejaarsdrukte en gezelligheid is weer geweest en dus komen we traditiegetrouw weer samen voor het eerste nieuwjaarstreffen, nu op 03 januari 2019. Het gelukkig nieuwjaar en de beste wensen worden gedeeld met elkaar, we praten bij over de ouderejaars-vieringen maar ook de bijhorende slechte gewoontes. En automatisch volgen dan bij sommigen de nieuw gestelde doelen en voornemens, mooi.

Veel van de leden hebben gehoor gegeven aan de oproep om leuke presentjes mee te nemen voor de verloting aan het einde van de avond. Hierdoor konden we de tafel(s) weer ruim vullen. Na de opening door de voorzitter werden de inschrijvingen compleet gemaakt en konden de vele kandidaten zich opmaken voor de strijd aan de biljarttafel en het dartbord!

In een gezonde en gezellige strijd namen de deelnemers het tegen elkaar op onder de begeleiding van Rens Bluemink aan het biljart en Jeffrey van Welsum bij het darten. Zij werden ondersteund door Hans van Duren en Robbert Karkdijk. Tussen de partijen door werden de loten verkocht voor de grote verloting aan het einde. De uiteindelijke winnaar van het darten bleek dezelfde als de afgelopen jaren. Jeffrey won in de finale van Dick Toorneman. Dick wilde voor de dubbel gaan, na de afgelopen 2 jaar het biljarten gewonnen te hebben, maar dat lukte net niet. Het kan bij het biljarten aan kan komen op een stukje geluk of gewoon je dag niet hebben en dit keer werd Dick Toorneman daar snel uitgeschakeld. Joop Lodewijk ging bij het biljarten aan de haal met de overwinning.

Bij het darten begon een grote groep aan de uitdaging om de oude keizer van de troon te stoten maar helaas ! Ook dit jaar was Jeffrey simpelweg tegoed en nog steeds in vorm. Ook hij ging met de prijs naar huis. Door de vele prijzen bij de verloting gingen de meeste mensen weer met iets leuks naar huis en kwam de eerste activiteit weer tot zijn eind. Joop en Jeffrey gefeliciteerd !

We bedanken alle deelnemers en iedereen die door het meenemen van een prijs ook aan deze avond weer heeft bij gedragen aan een gezellig samenzijn. Rens maar zeker ook Jeffrey die door het wegvallen van invallers het darten en de verloting op zich heeft genomen, SUPER bedankt hiervoor. Ook de bardienst bedankt voor de ondersteuning met de versnaperingen en de oliebollen tijdens de inloop.

Tot volgend jaar maar weer en veel plezier en ontspanning dit jaar met de andere activiteiten.

verslag: De ontspanningscommissie

Foto’s: Rudie Boone