Alles ligt plat of ligt stil en hierdoor zijn er geen clubavonden. De contacten tijdens de clubavonden zijn er niet en om deze reden zal je je afvragen hoe het met een DSV-lid gaat, omdat je diegene al een hele lange tijd niet hebt gezien. Vandaar dat deze rubriek is bedacht om op de hoogte te zijn hoe het gaat met de leden van de DSV.

In het voorjaar van 2020 waren we al begonnen met deze rubriek en is het stil komen te vallen. Dit komt omdat het clubhuis weer open mocht voor clubavonden, maar helaas is het clubhuis al een hele lange tijd gesloten in verband met de maatregelen. Om deze reden beginnen we weer met deze rubriek.

Vorige keer was het de beurt aan Ernst Waanders en dit keer is Marco Schoorlemmer aan het woord.

Hoe gaat het op dit moment met je?
Goed. Ik ben druk met werk.

Hoe gaat het op dit moment op het gebied van werk? Wat voor werk doe je?
Ik ben op dit moment druk met werk, want ik werk in de transport en dit gaat door. Ik werk voor Vos Transport in Deventer. Ik pendel elke dag tussen Apeldoorn en Altenberge vlakbij Münster in Duitsland. Dit is vanaf Deventer 1 uur en 45 minuten rijden,

Zo heel af en toe train je nog. Hoe gaat het trainen?
Ik heb sinds januari een blessure aan de knie, want ik heb mijn knie verdraaid. Ik ben het trainen weer rustig aan het oppakken.
Ik ben er meestal wel bij op de donderdag, want de donderdag is voor mij een vrije dag en dan kan ik trainen met de groep.

Het clubhuis is op dit moment nog gesloten. Wat mis je het meeste aan de clubavonden?
Ik mis de praatjes met elkaar in het clubhuis en samen aan tafel zitten in het clubhuis. En natuurlijk het gezamenlijke ouwehoeren.
Meestal was ik er niet de hele avond, maar ging ik na de opening van de voorzitter naar huis. Dit is meestal rond 22:00 uur. Dit komt omdat mijn wekker de volgende ochtend al om 05:00 gaat om te gaan werken de volgende dag.

Wil je verder nog iets zeggen?
Ik hoop dat we elkaar weer snel mogen zien in het clubhuis.