Schrijver: Peter Stolk              Foto’s: ontspanningscommissie

Wederom een geslaagde editie van kerstsferen in ons clubhuis. Op 19 december was het weer zover we sluiten het jaar af met een feestje bij de DSV. Samen mochten we weer genieten van een editie Blue Grass maar dit keer met een andere aanvulling en wel door Tim Knol.

Tim Knol sing- en songwriter, voor de Blue Grass geen onbekende maar andersom ook niet. Met regelmaat treden ze met elkaar op in het land en staan ze in volle zalen, zoals ook nu bij de DSV. De zaal was weer sfeervol ingericht de vele verlichting en de setting was mooi en voor de band was alles piekfijn in orde.

De koffie stond klaar en de eerste waren er op tijd om de heerlijke oliebollen van Ab van Buuren te kunnen proeven.

Na een klein woord van dank aan de mensen die dit mede mogelijk hadden gemaakt, de OC die tot in de puntjes weer vele uren had besteed. Opende de voorzitter de avond door te vragen om een toast uit te brengen en kregen alle aanwezigen, die met partner in grote getalen waren gekomen, uit de handen van de OC een lekker glas champagne en toasten we op een mooi jaar als vereniging. De vrijwilligers en natuurlijk de commissies die dit allemaal elk jaar weer mogelijk maken. Maar vooral op elkaars gezondheid en dat we nog maar lang mogen blijven genieten binnen onze vereniging van elkaar.

Om 20.30 begon het feest en konden we genieten en dit gebeurde dan ook. Na een uurtje opwarmen gingen ze los en galmden de diverse nummers door de zaal. Tim Knol had het naar zijn zin en werd er mooi gecombineerd tussen elkaars repertoire. De DSV’ers genoten volop, er werd gedanst een lekker drankje genuttigd en tot aan het bittere eind serveerde de OC wederom een groot assortiment warme en koude hapjes.

Wat hebben we weer genoten het was weer een avond goed vertoeven bij ons cluppie. We hebben het tot ruim na sluitingstijd volgehouden en gingen de laatste met tegenzin naar huis.

We kijken weer terug op een geslaagde avond met een fantastische invulling qua muziek en gezelligheid. We bedanken Frits en Reni dan ook voor hun ondersteuning om dit mogelijk te maken. En de bardienst voor hun verzorging tijdens deze avond achter de bar.