Ook de tweede klaverjasmarathon in het jaar van ons 100 jarig Jubileum heeft ondanks de nog doorsudderende impact van COVID-19 toch plaats kunnen vinden en werden er 56 deelnemers welkom geheten en zorgden daarmee toch nog tot een goed gevuld clubhuis.

Met de fantastische barbezetting door, Wilma en Piebe Zwier samen met Erik Nieuwenhuysen werd een ieder voorzien van een kopje koffie bij binnenkomst, met een heerlijk stuk gebak verzorgd door onze meesterbakker Ab van Buuren en tussen de middag, anders dan voorgaande jaren, in de pauze werd men voorzien van een warme maaltijd ( stampot zuurkool/boerenkool, met worst en gehakt en voor de liefhebbers nog augurken/Amsterdamse uitjes  en sausjes ( picalilly, mosterd en mayonaise) En tussen het kaarten door werd een ieder voorzien van wat heerlijke stukjes bittergarnituur.

Na een dag klaverjassen in een ontspannen en gezellige sfeer en na 7 bomen de eindstand te hebben opgemaakt. Kon Roelof Michel aan het einde van de dag de winnaar van de  klaverjasmarathon bekend maken.

Het bleek dat na een uitermate spannend verlopen dagje klaverjassen dat de winnaar met 20 punten verschil ten opzichte van nummer 2 is geworden: Chris Bruins

De trekking van de lotnummers en de uitreiking van de prijzen voor de verloting, werden door Wilma en Piebe Zwier en Gé Duchatteau vlot na de laatste gespeelde klaverjasboom afgehandeld en konden de drie met prijzen gevulde tafels in snel tempo aan de gelukkige winnaars worden overhandigd. Tevens werden ook ditmaal weer de EC bedankt voor het beschikbaar stellen van een mooie tas met boodschappen, Jan Hennink voor zijn sponsoring en Henk Nijenhuis voor zijn ingebrachte aantal prijzen.

Namens de organisatie een hartelijk woord van dank aan een ieder die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het welslagen van dit evenement, voorafgaand, tijdens en/of nadien bij het opruimen van het clubhuis hebben geholpen en om op maandag het clubhuis weer in orde hebben weten te brengen.

Zodra er een locatie en datum bekend is alwaar wij weer een vervolg op de klaverjasmarathon mogen organiseren, zal hieraan zo spoedig mogelijk bekend baarheid aan worden gegeven.

Tekst: G. Duchatteau