De 24e klaverjasmarathon bij de DSV (Scheidsrechtersvereniging Deventer en Omstreken) is op zaterdag 16 maart j.l. weer een geweldige leuke dag geworden. Met 68 deelnemers, die wij konden inschrijven, een goed gevuld clubhuis. Helaas hadden te maken met een enkele afmelding vanwege ziekte. Maar gelukkig was Heintje Egberts bereid gevonden om als 68-ste deelnemer te komen om in te vallen en konden wij met 68 deelnemers op 17 tafels gelijk om 10.00 uur starten om er een geslaagde dag van te maken.

Met de fantastische barbezetting door Wilma, Dinie en Piebe werd een ieder voorzien van een kopje koffie bij binnenkomst, met een heerlijk stuk gebak verzorgd en gesponsord door onze meester bakker Ab van Buuren en tussen de middag waren er belegde broodjes en heerlijke gemaakte groente- en of tomatensoep. ( dank aan Marcel Duchatteau ) En tussen het kaarten door werd een ieder voorzien wat bittergarnituur.

Na een dag klaverjassen in een ontspannen en gezellige sfeer en na 7 bomen de eindstand te hebben opgemaakt, kon Roelof aan het einde van de deze dag de winnaar van de 24e klaverjasmarathon bekend maken en dit was Geert Wagenaar. 

Ook ditmaal werd de EC bedankt voor het beschikbaar stellen van een mooie tas met boodschappen voor de verloting, Jan Hennink voor zijn sponsoring in de vorm van de welbekende harde worsten en Henk Nijenhuis voor zijn hulp bij het inrichten op de vrijdag van ons clubhuis.

Tekst: G. Duchatteau