Met groot verdriet en droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lid Rinus van Amersfoort op maandag 27 februari op 76-jarige leeftijd.

Rinus is in 1984 lid geworden van de Deventer Scheidsrechtersvereniging e.o. (DSVenO). Hij heeft hiermee 39 jaar lang, vele jaren van betrokkenheid gehad bij onze vereniging. Voor de KNVB direct maar ook voor velen van onze leden indirect, met de vele functies die hij bekleedde. Hij was bijvoorbeeld rapporteur, coach en regiobeheerder en ook verzorgde hij diverse scheidsrechtersopleidingen.

Hij was jarenlang prominent lid van het spelregelteam van de DSVenO, waarbij zij vaak succesvol deelnamen aan het Nederlands Kampioenschap spelregels voor COVS teams. Rinus hielp jaren mee bij de organisatie voor de Nederlandse Kampioenschappen Spelregels voor de jeugd. Meestal was hij daarbij de spreekstalmeester.

Rinus was al langer ziek en heeft de strijd helaas niet kunnen winnen. Zijn afscheid in besloten kring was op 6 maart jongstleden. Wij wensen de familie van Rinus veel sterkte bij het dragen en verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden van de Deventer Scheidsrechtersvereniging en omstreken.