Je zult Argentinië maar als wereldkampioen hebben voorspeld. Wij noemen geen namen want niemand heeft dat voorzien behalve Priscilla (van Ajax), Jaap Uilenberg, vader van de Laan (van de scheidsrechter), het duo Arie Brink en Siemen Mulder en FC Twente man Jack Mulstege. Niemand van de DSV gelukkig dus dat ziet er goed uit!

Het WK was precies 3 minuten op gang de VAR al moest ingrijpen. Het doelpunt van Equador tegen Qatar werd afgekeerd of volgens de eerste berichten afgekocht.
Na precieze bestudering van de beelden bleek dat de aanvaller met zijn grote teen een millimeter voorbij de doelman stond dus het doelpunten terecht afgekeurd en Qatar werd een kater bespaard.

Wij hadden de resolute beslissing genomen eventuele doelpunten van Qatar niet mee te tellen in de eerste wedstrijd maar dat was net zo onnodig als om een regenjas mee te nemen naar dit tournooi.

Qatar scoort wel goed in het aantal kaarten: op onze vraag hoeveel ze er dit tournooi krijgen hebben velen veel te laag ingezet: alleen Roy Westenberg zit met 15 voorspelde kaarten op schema.

U moest voorspellen hoeveel doelpunten Engeland tegen Iran zou scoren: kennelijk had niemand ingecalculeerd dat hier 24 minuten extra speeltijd kwam want geen enkele deelnemer had deze vraag goed..

Onze gasten doen het behalve met Argentinië als wereldkampioen goed.
Jaap Pool (technische staf Zeist) ligt ondertussen op poule position. Hij had de ruststand goed bij Nederland tegen Senegal en heeft acht doelpunten voorspeld als zijnde de meest gescoorde doelpunten in een wedstrijd: wij moeten nog zien of Engeland Iran met 6-2 qua doelpunten overtroffen wordt.
Heerenveen supporters Eeling (vader en dochter) zijn in hun nopjes met Noppert, die met Saoedie Arabië voorlopig de verassing van het toernooi is.

Voor de vraag wie de verassing van onze poule wordt moet U nog even geduld hebben: als we 40 uur extra speeltijd verder zijn weten we waarschijnlijk meer.

De spelers van Iran zijn voor ons nu al de echte kampioenen: ze zongen het volkslied niet mee en als je dat doet dan ben je veel en veel moediger dan om een symbolische armband te dragen…wat andere landen al niet eens durven.