De DSVenO geeft haar leden* de mogelijkheid om extra begeleiding te krijgen, en zich zo beter te ontwikkelen als scheidsrechter of assistent scheidsrechter.
De begeleiding is bedoeld voor wedstrijdofficials die hiervoor via de KNVB niet automatisch voor in aanmerking komen maar zich wel graag verder ontwikkelen willen.

Na het inschrijven middels bijgaand formulier, volgt er een intake met één van de werkgroep leden. Vanuit hier worden de wensen besproken en wordt er een coach toegewezen. Deze coach gaat eerst 2 keer in een half seizoen met je mee waarna samen het (mogelijke) vervolg traject wordt besproken.  Het traject wordt te allen tijde met een eindgesprek afgesloten. Print het formulier zelf uit, vul het in en lever het in. Je kunt eventueel ook mailen om een formulier als pdf gemaild te krijgen.

 

* Lidmaatschap

Welke mogelijkheden biedt de DSV in een lidmaatschap ter verbetering en ontwikkeling van talent, kennis en vaardigheden:

 1. Coaching en begeleiding binnen DSVenO door kennis en expertise van ervaren landelijke scheidsrechters op amateur= en professioneel niveau.

 2. Een vast aanspreekpunt, coach/begeleider voor de ASR en SR binnen de DSVenO tijdens je begeleidingsperiode.

 3. Verdieping van kennis en vaardigheden, w.o. spelsituaties uit de praktijk van het amateurvoetbal welke op het scherm behandeld worden tijdens (aparte) clubavonden.

 4. Continue update en beoefenen van (nieuwe) spelregels tijdens aparte spelregelavonden.

 5. Conditie verbetering op een hoogwaardig niveau speciaal voor Asr. en Sr. gegeven door ervaren betaald voetbal officials van de KNVB.

 6. Begeleiding richting de KNVB. Waar kan ik mijn wensen, problemen en vragen kwijt. (SB’r voor de vereiste regio)

 7. Alternatieve trainingen, op een andere dag dan alleen de club dag.

 8. Gezamenlijke FIFA conditie testen oefenen bij andere Sr. verenigingen uit de Stedendriehoek waaronder ook bij de eigen DSVenO.

 9. Een loket voor oefenwedstrijden en toernooien vanuit de DSV begeleid of georganiseerd.

 10. Gelieerd aan je eigen niveau zijn er mogelijkheden tot communicatiemiddelen zoals piepvlaggen en headsets voor bij oefenwedstrijden en coaching.

 11. Filmen van SR en ASR tijdens wedstrijden en deze nabespreken.
 1. Het bijwonen van gastsprekers tijdens presentaties van BVO Sr. in ons clubhuis.

 2. Ontspanningsactiviteiten tijdens informatieve en gezellige clubavonden.

 3. Mogelijke deelname aan ons voetbalteam veld/zaal, de district en landelijke kampioenschappen zijn onze deelnamen.

 4. Delen ervaringen met Asr. / Sr. zowel intern als ook extern.

 5. Wedstrijdbegeleiding, rapportbesprekingen.

 6. Extra mogelijkheden t.a.v. talentontwikkeling.