District OOst

Tijdens het bestuurdersoverleg van COVS District Oost van 28 oktober jl. is de loting verricht voor het Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi, dat op zaterdag 4 januari 2020 wordt gehouden in de KHC-hal te Kampen.  

Er hadden zich twee COVS-groepen (Hengelo en NOT) afgemeld en de Scheidsrechtersverenigingen Almelo e.o., Enschede e.o. en Nijverdal e.o. melden zich aan, zodat er 11 deelnemende COVS-groepen zijn. Het toernooi zal worden afgewerkt met een poule A met 6 teams en een poule B met 5 teams. De loting leverde het volgende resultaat op: 

Poule A:                                                   Poule B:

  1. Enschede                                               1. Almelo
  2. Zutphen                                                 2. Doetinchem
  3. Nijmegen                                               3. Apeldoorn
  4. Nijverdal                                                4. Zwolle
  5. Winterswijk                                            5. Deventer
  6. Arnhem

Het toernooi wordt georganiseerd door de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) op Sportpark “De Venen”, Veneweg 1, 8265 VC Kampen.

De aanvang van het toernooi is om 09.30 uur.

Nederlands Kampioenschap

Scheidsrechtersvereniging Venlo e.o. organiseert NK zaalvoetbaltoernooi op 18 januari a.s. Als winnaar van het district Oost mag DSV hieraan deelnemen. De wedstrijden zijn tussen 10:00 en 18:00 uur in Panningen.

We reizen af naar Kampen en Panningen met de sterkste selectie ooit. We hebben de afgelopen toernooien laten zien dat we uitstekende zaalvoetballers binnen de vereniging hebben.

De steun van onze leden kunnen we goed gebruiken. Noteer vast deze data in uw agenda. Nadere informatie over beide toernooien zal via onze website gecommuniceerd worden.  

Indien er nog vragen zijn, dan kun je bij een van de leden van de TC terecht

Technische commissie: Derya Serik, Sezgin Degirmenci en Ronny Mulder

.