Update

Datum: 20 maart 

Beste leden en begunstigers van de DSVenO,

Trainen is belangrijk om gezond te blijven in deze periode. Lees hierover in dit artikel van de COVS, waarin onze vereniging wordt genoemd. 

Zoals een ieder waarschijnlijk heeft meegekregen worden de maatregelen met ingang van 16 maart iets versoepeld. Bij de DSVenO gaan we trainen in groepen van 4 personen, zoals we al eerder hebben gedaan. Er is geen onderscheid in leeftijden. Er kunnen dan ongeveer 20 mensen per dag trainen. 

Zorg daarbij dat je de afstandsregels van 1,5 meter in acht neemt, voor- en na de training, maar ook tijdens de oefeningen. Niet schreeuwen of spugen en ontsmet je handen regelmatig. Blijf thuis, ook bij lichte (verkoudheid) klachten. En volg de aanwijzingen van de trainer en coördinator goed op.

We rekenen op ieders medewerking! 

Succes met alles en blijf gezond, 

de Technische Commissie en het bestuur !

 

!Instructies!

  • De aankomsttijd is verdeeld in 4 tijdvakken vanaf 18:55 Houd je aan die tijd en volgt de aanwijzingen bij binnenkomst. Ga snel het veld op.
  • De training is van 19:15-20:15 zolang de avondklok geldt.
  • Je tijdvak is niet per definitie je trainingsgroepje. 
  • Blijf op jouw gedeelte van het veld/parcours en houd onderling genoeg afstand. Eventuele wisselingen van trainingsoefening en plek zijn op aanwijzing van de trainer. Houd daarbij de minimale 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten dus kom in trainingskleding naar de DSV.
  • Het clubhuis is gesloten maar de toiletten zijn toegankelijk. 
  • Neem je eigen drinkbidon of waterfles mee.
  • Na de training blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter een must. Verlaat het sportpark direct na de training!

Aanmelden

Zonder aanmelding kun je niet trainen. Heb je je aangemeld en kun je toch niet, app dan naar Martijn of Derya! Dan kan jouw plek nog door iemand anders worden ingenomen. 

De aanmelding zal opengezet worden op de zaterdag tussen 13:00-14:00 voor de week erna. Klik bij de dag op het evenement en kies jouw aankomsttijd. Kijk goed of je het juiste tijdstip in het formulier ziet! 

Krijg je een melding in het Engels dat het formulier gesloten is, dan is dat tijdvak vol! Kies dan een andere.

Voor volgende week:

Dinsdag 23 maart 

Donderdag 25 maart