Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

We weten inmiddels dat de 28 april maatregelen zijn verlengd tot 20 mei !
We gaan dan ook gewoon door met het plannen van de nu alweer zesde reeks aan spelregels en de oefeningen.  

De trainingen in de besloten DSV groep op Strava worden nog steeds wekelijks gemeld en er melden zich ook nog steeds nieuwe leden aan. Met name de jongere leden weten elkaar uit te dagen want er worden tijden neergezet op afstanden tussen de 5 en 20 km, van ruim boven de 12 en zelfs 13km/uur, niet normaal wat knap.  Ook de vele kilometers op de fiets blijven zeer gewild. Je kunt nog steeds deelnemen vraag Pascal Smeenk gerust. 

“Kennis is macht maar kennis delen kracht”

Mocht je nog meer spelregels willen oefenen kijk dan eens op de sites van de collega COVS verenigingen. Ook zij presenteren wekelijks hun eigen spelregels. Een mooie mogelijkheid om wat extra te oefenen. Probeer vooral te blijven oefenen met zijn allen in deze tijd zonder voetbal.

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
  • De gehele week worden nu de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.
  • Rens Bluemink heeft als training een leuk programma samengesteld waar iedereen voor binnen en buiten mee aan de slag kan. Zie de Pdf.

Naast onze eigen trainingsschema’s worden er ook diverse gedeeld op de site van de KNVB van trainingscoördinator Hilco de Boer. Doe er je voordeel mee !

Scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21913/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Assistent-scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21909/trainingsschema-assistent-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Wederom heel veel succes en blijf gezond.