Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

Hierbij alweer de vijfde reeks van de spelregels en de oefeningen. Aangezien er nog geen einde in zicht is van een normale clubavond zullen we u voorlopig nog op deze manier verrassen. 

De trainingen in de besloten DSV groep op Strava worden nog steeds wekelijks gemeld door de diverse leden. Wie zien mooie interval trainingen, vele kilometers lopen en ook het fietsen is zeer gewild. Je kunt nog steeds deelnemen vraag Pascal Smeenk gerust. 

“Kennis is macht maar kennis delen kracht”

Veel van de COVS verenigingen presenteren hun eigen spelregels en dat zien we terug in de deelname van buitenaf. Of is het een Paasdip in combinatie met het mooie weer. Wie zal het zeggen, misschien komende week weer een grotere deelname. Laten we vooral blijven oefenen met zijn allen in deze tijd zonder voetbal.

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
  • De gehele week worden nu de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.
  • Rens Bluemink heeft als training een leuk programma samengesteld waar iedereen voor binnen en buiten mee aan de slag kan. Zie de Pdf.

Naast onze eigen trainingsschema’s worden er ook diverse gedeeld op de site van de KNVB van trainingscoördinator Hilco de Boer. Doe er je voordeel mee !

Scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21913/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Assistent-scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21909/trainingsschema-assistent-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Wederom heel veel succes en blijf gezond.