Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

Hierbij alweer de vierde reeks van de spelregels en de oefeningen zoals we deze al eerder presenteerden.

Succes met de trainingen we zijn benieuwd hoe de vorderingen zullen zijn, iedereen op zijn eigen manier. Via Strava wordt er aangehaakt bij de besloten DSV groep en ook hier worden er leuke activiteiten gedeeld.  Wie zien mooie interval trainingen, vele kilometers lopen en ook het fietsen is zeer gewild. Vraag Pascal Smeenk gerust als je wilt deelnemen.

“Kennis is macht maar kennis delen kracht”

De deelname was deze week wederom beter dan vorige week. Er waren nu 31 deelnemers tegenover 23 van vorige week. Mooi dat het aantal elke week nog steeds groter wordt en de mensen nog steeds de voetbalspelregels in deze tijd blijven maken.

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
  • De gehele week worden nu de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.
  • Rens Bluemink heeft als training een leuk programma samengesteld waar iedereen voor binnen en buiten mee aan de slag kan. Zie de Pdf.

Naast onze eigen trainingsschema’s worden er ook diverse gedeeld op de site van de KNVB van trainingscoördinator Hilco de Boer. Doe er je voordeel mee !

Scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21913/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Assistent-scheidsrechters !

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/21909/trainingsschema-assistent-scheidsrechters-amateur-voetbal—april-2020

Wederom heel veel succes en blijf gezond.