Nieuwe Update trainingen

Datum update:  14 januari

Beste leden en begunstigers van de DSVenO,

Er is een grote belangstelling voor de trainingen en dat is een goed teken!. De inschrijvingen waren telkens heel snel vol. Volgens de huidige richtlijnen mogen volwassenen buiten sporten in groepjes van twee. We verwachten dat deze maatregel nog even zal aanhouden.

Nieuwe opzet:

De opzet voor de trainingen is sinds 12 januari gewijzigd met het oog op spreiding van deelnemers gewijzigd naar twee trainingsgroepen per dag.:

Van 18:45 tot 19:45 en van 19:45 tot 20:45.

Er kunnen maximaal in totaal 20 mensen per avond trainen. De aankomst is vanaf 15 minuten voor de training, dus 18:30 en 19:30. Je wordt dan naar een plek geleid om om te kleden en je hoort je groepsindeling.

Bestaande regels:

Zorg dat je de afstandsregels van 1,5 meter in acht neemt, voor- en na de training, maar ook tijdens de oefeningen. Niet schreeuwen of spugen en ontsmet je handen regelmatig. Blijf thuis, ook bij lichte (verkoudheid) klachten. En volg de aanwijzingen van de trainer en coördinator goed op.

We rekenen op ieders medewerking! 

Bestuur Deventer Scheidsrechtersvereniging.

 

!Instructies!

  • De aankomsttijd is vanaf 18:30 of vanaf 19:30.
  • Houd je aan die tijd en meld je bij de coördinator. Je wordt naar een plek op het veld verwezen om je spullen neer te zetten en eventueel je schoenen aan te trekken.
  • Je tijdvak is niet per definitie je trainingsgroepje. Er wordt getraind in groepjes van 2.  Elk groepje krijgt een eigen kleur hesje. Dit blijft de hele training zo, onderling ruilen mag niet.
  • Blijf op jouw gedeelte van het veld/parcours en houd onderling genoeg afstand. Eventuele wisselingen van trainingsoefening en plek zijn op aanwijzing van de trainer. Houd daarbij de minimale 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten dus kom in trainingskleding naar de DSV.
  • Het clubhuis is gesloten maar de toiletten zijn toegankelijk.
  • Neem je eigen drinkbidon of waterfles mee.
  • Na de training blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter een must. Verlaat het sportpark direct na de training!

Aanmelden

Zonder aanmelding kun je niet trainen. Via de website, in de agenda worden op zaterdag (tussen 13:00-14:00) de inschrijflinks beschikbaar gesteld. Schrijf op tijd in, want als het vol is, dan kun je niet trainen op die dag. 

Klik bij de dag op het evenement in de agenda en kies jouw trainingstijd. Kijk goed of je het juiste tijdstip in het formulier ziet! Als beide tijdvakken ‘volgeboekt’ zijn dan bestaat de mogelijkheid om je via een derde inschrijfformulier op de reservelijst te laten plaatsen zodat je bij een afmelding alsnog ingedeeld kunt worden. 

 Heb je je aangemeld en kun je toch niet, stuur een mail of app naar Martijn of Derya. Niet in de groepsapp zetten! Dan kan jouw plek nog door iemand anders worden ingenomen. 

Hieronder de links voor de volgende trainingen. 

19 januari

21 januari