Beste DSV-ers, en spelregelliefhebbers,

De trainingen lopen inmiddels lekker door op de dinsdag en donderdag. We merken echter dat de deelname aan de spelregels een beetje terugloopt!

De commissie opleidingen heeft toch ook deze week weer nieuwe spelregels geplaatst via Socrative! Laten we proberen onze kennis op pijl te houden en te blijven oefenen ! Voordat we het weten staan we weer op de velden en dienen we er klaar voor te zijn.

De trainingsopkomsten zijn fantastisch, we hebben lol met elkaar maar toch wordt er een serieus programma afgewerkt.  Volg voor en tijdens de trainingen goed de aanwijzingen op van de trainer en de coördinator. Alleen dan hebben we de komende periode plezier op onze vertrouwde plek aan de Keurkamp om op gras te kunnen trainen.

Ondertussen plannen we alweer de 11e reeks aan spelregels en de oefeningen. 

“Kennis is macht maar kennis delen kracht”

 

Vergeet je niet op te geven voor de trainingen dit is nog steeds noodzakelijk om bij een training aanwezig te kunnen zijn. 

  • De spelregels kunnen thuis van maandag t/m vrijdag worden gemaakt via de Socrative link. De login is zoals gebruikelijk “DSV” , vermeld ook graag je naam.
  • De gehele week worden nu de juiste antwoorden gegeven na iedere vraag.

Wederom heel veel succes en blijf gezond.