Ondanks dat het clubhuis nog steeds gesloten is aan de Keurkamp, onze DSV-ers maken er wel iets van. Na bijna elke training op de donderdagavond is er een digitale clubavond met een leuke activiteit.

Zoals ook afgelopen donderdag weer, Paul Haarman en Maikel Spijkerman hadden samen een digitale bingo georganiseer met leuke prijzen. De opzet was geweldig, bingokaarten waren per e-mail verstuurd als je, je had ingeschreven. En na de opening konden we om 21.30 uur beginnen met de lol.

  

Een onderste of bovenste rij, een volle kaart en de eerste drie getrokken nummers gaven allemaal prijs ! Tenminste als je zat op te letten, enkele leden hadden allang prijs maar vergaten bingo te roepen. Of was het omdat ze niet zo zeker waren van de zaak.

Uiteraard werden niet voor iedereen de nummers even gelukkig getrokken, maar dat is meestal met spelletjes waar je kunt winnen of buiten de boot valt. #81 was zo’n struikelblok voor een deelnemer. Hiermee was in één klap zijn gehele bingokaart gevuld geweest en had het hem drie prijzen opgeleverd. Echter wilde de bingomeister niet meewerken en gingen de prijzen naar andere deelnemers. Maar het plezier was er niet minder om.

Hopelijk binnenkort weer vertrouwd in ons mooie clubhuis !