Nieuwe Update trainingen

Datum update: 23 januari

Beste leden en begunstigers van de DSVenO,

Vanaf zaterdagavond 23 januari geldt een avondklok. Daarom is de opzet van de trainingen weer gewijzigd. 

Opzet:

Het is niet meer mogelijk om op twee tijdstippen te trainen. Er kan getraind worden op:

  Dinsdag en donderdag van 19:15-20:15

Er kunnen maximaal in totaal 14 mensen per avond trainen, in groepjes van twee. De aankomst wordt verdeeld in drie tijdvakken van 5 minuten, vanaf 18:55. Je wordt dan naar een plek geleid om om te kleden en je hoort je groepsindeling.

Afmeldingen:

De laatste weken zijn er teveel afmeldingen geweest voor de training en vaak op het laatste moment nog. Houd rekening met een ander en beslis op tijd (de avond ervoor) als je toch niet kan trainen. Er is beperkt plek en anders ontneem je een ander de kans om te trainen. Er kan altijd iets tussenkomen, maar een paar uur van tevoren afmelden is echt te laat om nog vervanging te regelen. Er gaat wel een reservelijst komen (zie hieronder).

We rekenen op ieders medewerking! 

Bestuur Deventer Scheidsrechtersvereniging.

 

!Instructies!

  • De aankomsttijd is is twee groepen.
  • Houd je aan die tijd en meld je bij de coördinator. Je wordt naar een plek op het veld verwezen om je spullen neer te zetten en eventueel je schoenen aan te trekken.
  • Je tijdvak is niet per definitie je trainingsgroepje. Er wordt getraind in groepjes van 2.  Elk groepje krijgt een eigen kleur hesje. Dit blijft de hele training zo, onderling ruilen mag niet.
  • Blijf op jouw gedeelte van het veld/parcours en houd onderling genoeg afstand. Eventuele wisselingen van trainingsoefening en plek zijn op aanwijzing van de trainer. Houd daarbij de minimale 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten dus kom in trainingskleding naar de DSV.
  • Het clubhuis is gesloten maar de toiletten zijn toegankelijk.
  • Neem je eigen drinkbidon of waterfles mee.
  • Na de training blijft de onderlinge afstand van 1,5 meter een must. Verlaat het sportpark direct na de training! Zorg dat je op tijd thuis bent, zodat je aan de avondclub kan voldoen!

Aanmelden

Zonder aanmelding kun je niet trainen. Via de website, in de agenda worden op zaterdag (tussen 13:00-14:00) de inschrijflinks beschikbaar gesteld. Schrijf op tijd in, want als het vol is, dan kun je niet trainen op die dag. 

Klik bij de dag op het evenement in de agenda en kies jouw trainingstijd. Kijk goed of je het juiste tijdstip in het formulier ziet! Als de dag vol is dan bestaat de mogelijkheid om je via een derde inschrijfformulier op de reservelijst te laten plaatsen zodat je bij een afmelding alsnog ingedeeld kunt worden. 

Heb je je aangemeld en kun je toch niet, stuur een mail of app naar Martijn of Derya. Niet in de groepsapp zetten! Dan kan jouw plek nog door iemand anders worden ingenomen. Doe dit op tijd, bij voorkeur 24 uur voor de training!

Hieronder de links voor de volgende trainingen. 

2 februari

4 februari