Beste DSV-ers,


De nieuwe maatregelen zijn genomen t/m de 28 e april door de overheid, hetgeen een verlenging was van de bestaande tegen het coronavirus. De 21 e april komt de overheid weer met meer nieuws hoe verder na de 28e. Tot die tijd blijft ons clubhuis dicht.

De KNVB heeft hier opvolging aangegeven en uiteindelijk besloten de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten, het liet even op zich wachten, maar we kunnen alleen maar zeggen een prima besluit.

In het kort; er is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen voor clubs, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. 

Dat betekent ook dat jullie geen officiële wedstrijden meer zullen fluiten dan wel scheidsrechters in officieel verband meer zullen gaan begeleiden. M.u.v. diegenen die op eredivisie niveau acteren en waarvoor de laatste scenario’s na 01 juni nog niet zijn afgestemd!

Voor ons als DSV betekent dit dat we een streep zullen moeten gaan zetten door een groot deel van onze activiteiten. En eveneens dat enkele projecten, zoals ons coaching en ontwikkeltraject dit voetbal seizoen voortijdig zal worden afgeblazen. Een spijtige constatering maar gezondheid gaat voor alles. Uiteraard hebben we hier een basis voor gelegd en gaan we dan ook hier in het nieuwe seizoen weer mee verder.

Het risico op besmetting is nog steeds groot en aanwezig dus blijf de maatregelen naleven dit is voor een ieder in onze samenleving cruciaal, alleen samen krijgen we corona eronder!

Voor verdere berichten houd graag onze website, nieuwsbrieven en sociale media in de gaten.

We wensen een ieder heel veel sterkte de komende tijd, pas goed op je naasten. Zij zijn de komende tijd het belangrijkste!

Bedankt namens het gehele bestuur.