Alles ligt plat of ligt stil: de scholen, horeca en voor velen het werk, maar ook de hele gezellige clubavonden van de DSV zijn stilgelegd. De contacten tijdens de clubavonden liggen stil en je zal je afvragen hoe het met een DSV-lid gaat, omdat je diegene al een hele lange tijd niet hebt gezien. Vandaar dat deze rubriek is bedacht om op de hoogte te zijn hoe het gaat met de leden van de DSV.

Vorige week was Martijn de Leest aan het woord en nu is het de beurt aan Tim Scholten.

Wie ben je?
Tim Scholten

Hoe gaat het op dit moment met je?
Met mij gaat het goed. Ik heb tot op het moment van schrijven, even afkloppen, geen klachten omtrent het coronavirus. Nu zijn voor mij de dagen heel erg veranderd, want ik werk in de nachthoreca en dat is gesloten tot onbepaalde tijd.
Gelukkig ken ik in mijn directe omgeving niemand die met het virus is besmet.

Wat is er veranderd sinds de maatregelen zijn ingesteld vanuit de overheid? Dit kan persoonlijk, maar ook werkgerelateerd zijn.
Er zijn een aantal dingen veranderd sinds de maatregelen van de overheid. Onder andere heeft dit te maken met het beëindigen van de voetbalcompetities. Ik voetbalde op zaterdag in een vriendenteam bij Koninklijke UD en op zondag was ik actief als scheidsrechter, maar door de maatregelen is dit helaas tot een einde gekomen. Nu merk ik pas hoeveel tijd ik aan deze hobby besteed.
Op werkgebied zijn er ook dingen veranderd, want de horeca is gesloten. Hierdoor zit ik tijdelijk zonder werk en is het nog niet bekend wanneer we weer open ogen.
Op het gebied van studie is er niks gewijzigd, want ik was in december 2019 gestopt met mijn opleiding.

Wat mis je, door de maatregelen, het meeste wat je kan doen?

Ik mis voetbal enorm. En dan niet alleen om op het veld te staan, maar ook om voetbal te kijken.
Ondanks dat ik er niet vaak was op de clubavonden van de DSV door mijn werk, mis ik de ontmoetingen met de leden door even langs te gaan en een praatje te maken.
Ik mis het ook om met vrienden af te spreken en gezellig een drankje te doen tot in de vroege uurtjes. Maar dat zal hopelijk in de toekomst wel weer kunnen.

Wat Martijn en Peter ook hebben aangehaald en zeker belangrijk is: Blijf gezond en we hopen elkaar zo snel mogelijk weer te zien.