Inmiddels zijn de scholen weer (gedeeltelijk) geopend en zijn de terrassen ook weer open. Maar de gezellige clubavonden van de DSV zijn helaas nog niet mogelijk. De contacten tijdens de clubavonden liggen stil en je zal je afvragen hoe het met een DSV-lid gaat, omdat je diegene al een hele lange tijd niet hebt gezien. Vandaar dat deze rubriek is bedacht om op de hoogte te zijn hoe het gaat met de leden van de DSV.

Deze week is Robbert Karkdijk aan het woord. 

Wie ben je?
Robbert Karkdijk

Hoe gaat het op dit moment met je?
Opzich vrij goed. Ik ben druk op het werk waar we nog heel erg achter lopen. Hebben onder andere een week dichtgezeten vanwege een paar corona gevallen. Verder gaat alles wel goed.

Hoe is het om motivatie te zoeken om te blijven trainen?
Motivatie vinden is niet zo lastig, ik ga op maandag naar Anytime voor een groepsles en dan pak in de donderdagavond om bij de DSV te trainen en zaterdagochtend om 11.30 nog een keer bij de sportschool.

Het clubhuis is op dit moment nog gesloten. Wat mis je het meeste aan de clubavonden?
De gezelligheid onderling onder het genot van een pilsje of een andere versnapering. Beetje ouwehoeren over dingen op het veld etc.

Wat ga je weer doen als het clubhuis weer geopend is?
Lekker gezellig een drankje met iedereen en bijpraten met mensen die je al langere tijd niet meer gezien hebt buiten de training.

Wil je verder nog iets zeggen?
Ik hoop dat iedereen gezond blijft buiten dit gedonder wat er gaande is. Dat iedereen wel lekker zijn ding blijft doen zover dat kan.