Alles ligt plat of ligt stil en hierdoor zijn er geen clubavonden. De contacten tijdens de clubavonden zijn er niet en om deze reden zal je je afvragen hoe het met een DSV-lid gaat, omdat je diegene al een hele lange tijd niet hebt gezien. Vandaar dat deze rubriek is bedacht om op de hoogte te zijn hoe het gaat met de leden van de DSV.

In het voorjaar van 2020 waren we al begonnen met deze rubriek en is het stil komen te vallen. Dit komt omdat het clubhuis weer open mocht voor clubavonden, maar helaas is het clubhuis al een hele lange tijd gesloten in verband met de maatregelen. Om deze reden beginnen we weer met deze rubriek.

Als eerste is Ernst Waanders aan de beurt om te vertellen hoe het met hem gaat.

Hoe gaat het op dit moment met je?
Goed, ondanks de kleine gebreken. Ik zit een beetje te klungelen met mijn rechteroog en ik zie hierdoor dubbel. Hier ben ik al sinds vorig jaar april mee bezig.

U had een paar weken geleden meegedaan aan de discobingo. Hoe is dit bij u bevallen?
Ik vond het heel erg leuk. Als het weer wordt georganiseerd, dan doe ik weer mee. Maar dan moeten ze het me niet moeilijk maken.

Het clubhuis is op dit moment nog gesloten. Wat mist u het meeste aan de clubavonden?
De gezelligheid op de donderdagavonden met een borreltje en een hapje, maar ook een potje biljarten. En het sociale gebeuren want je ziet ze niet.
Contact met de jonge gasten want alleen de jongens in het BV zijn actief. Vind het jammer dat het zo is.

Wat gaat u weer doen als het clubhuis weer geopend is?
Als mijn gezondheid het toelaat, dan ben ik er op de eerste avond weer bij. Gezellig met zijn allen bij elkaar onder het genot van een drankje.

Wil je verder nog iets zeggen?
Het is jammer dat we elkaar niet kunnen zien op de clubavonden in het clubhuis. Het nieuws wat er is, komt via de website van de DSV binnen.
Ik heb ondertussen veel contact met Ge Duchautteu en Rob van Zuuk. Ik ben laatst ook samen met Ge op bezoek bij Jan Hennink geweest.
Ik hoop dat we elkaar binnenkort weer mogen zien en de hand schudden. Ik wens iedereen heel veel succes!