Omdat het met Hemelvaartsdag prachtig weer zou worden was er besloten om in de ochtend een training te geven i.p.v. in de avond.
Op zo’n dag zit je ’s middags in de tuin met familie en vrienden achter een drankje. Gaat de BBQ aan of wordt er lekker gefietst en dan is een training in de avond geen optie meer.

En zo geschiede het dan ook, onze trainer had wederom een prachtig parcours uitgezet waarbij we flink aan de bak moesten. De diverse interval en sprint onderdelen gaven ons de ruimte om deze op eigen tempo af te ronden. En dit was ook nodig gezien de temperaturen die in de vroege ochtend toch al aardig opliepen.

De 16 aanwezigen konden zich uitleven op het prachtige veld! Een compliment voor onze beheermensen, prima gemaaid, voldoende gesproeid en dus lekker groen. Kortom genieten, lekker bezig zijn en weer op naar de volgende!

Vergeet je voor de volgende training niet in te schrijven. Dit kan via het Google docs formulier   Niet trainen betekent helaas ook niet aanwezig zijn op het complex.

Ons clubhuis aan de Keurkamp blijft vooralsnog gesloten als gevolg van de nog steeds geldende maatregelen tot 1 september.

Volg voor, tijdens en na de training dan ook te allen tijde de aanwijzingen van de trainer of coördinatoren op. Alleen dan kunnen we de komende weken de trainingen blijven geven.

Geniet van een paar mooie foto’s, genomen door onze coördinator Dick Toorneman !