Donderdag is DSV clubavond, helaas zoals bij veel verenigingen niet meer fysiek bij de club. De eerste try-out was echter een feit, het maximale aantal deelnemers die tegelijk online waren deze avond waren er 29.

De avond werd afgetrapt met een openingswoord van onze voorzitter die de mogelijkheid nam om kort iets te vertellen over de vereniging nu;

  • Inventariseren van voorraad en THT controles wat kan weg?
  • Onderhoud daar waar mogelijk i.v.m. de langere stilstand van water en machines met inachtneming van elkaars veiligheid.
  • We ondernemen acties voor onze sponsoren en overleggen met het bestuur wat deze periode doet voor onze club richting een financieel einde van dit seizoen.
  • Zijn onderhoudend bezig met info voor onze leden en presenteren met regelmaat spelregels en trainingen op de site, waarvoor dank aan onze commissies.

Alles om de verbinding met onze leden te behouden in deze tijd van sociale isolatie. Met name de oudere en alleenstaande leden willen we blijven bereiken. Deze week zetten we dan ook een actie op touw om hen te benaderen en navraag te doen hoe het is, en waar nodig hulp te bieden.

En ja zelfs onze trekking van de bonusgetallen was digitaal een feit !
De OC had een leuke quiz opgetuigd waar 5 jeugdfoto’s van spelers, 5 stadia in diverse landen en 5 clublogo’s geraden moesten worden. Mannen top gedaan.

Vervolgens was het tijd voor een thuisborrel met hapjes en een vermakelijke gesprekken. De avond sloot traditiegetrouw om 23.30 uur en was zeker geslaagd, ook al was het voor sommige in het begin even lastig om de webcam en verbindingen online te krijgen. Leuk om elkaar zo weer even te zien en horen !


Wie weet op naar een volgende (digitale) clubavond !