Tijdens onze clubavond afgelopen donderdag 7 februari aan de Keurkamp, kreeg de voorzitter a.i. officieel de AXIWI communicatiesets overhandigd ter ondersteuning voor het project coaching en begeleiding bij de Deventer Scheidsrechtersvereniging en Omstreken.

Deze vijfdelige communicatie headset-set zal gebruikt gaan worden door de DSV leden tijdens oefenwedstrijden en toernooien. In samenwerking met de aanwezige coaches zal er gewerkt gaan worden aan hun ontwikkelpunten. Deels zal deze mooie apparatuur van AXIWI Nederland worden ingezet bij jeugdige talenten, maar ook bij scheidsrechters en assistent-scheidsrechters die zichzelf gewoon weer eens een spiegel willen voorhouden.

Door de op het Arbitragecongres van 11 januari gesloten overeenkomst met de COVS en AXIWI Nederland, zijn wij als Deventer Scheidsrechtersvereniging in de gelukkige positie om de sets kosteloos te mogen gebruiken. Iets wat natuurlijk enorm helpt om ons traject ter verbetering van de kennis en de ontwikkeling van de jeugd op een hoger plan te krijgen.

Voor meer informatie ga naar de website van AXIWI: www.axiwi.nl of www.axiwi.com