FamilieFestival Op 9 Juli

 

Dit is de volgende activiteit ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan.

 

Informatie

Een dag vol met verschillende workshops, activiteiten, spellen én ontspanning voor jong en oud. In een festival setting kunnen leden met hun familie, vrienden en bekenden, in een doorlopende in- en uitloop, een dag vol verrassingen tegemoet zien.

Je zet de jongste kinderen af bij de kinderopvang, gaat zelf de uitdaging aan om te boogschieten, zorgt dat je de ‘last man standing’ bent in een wedstrijdje lasergamen, je laat je verwennen in een heerlijke massage, je kunt creatief aan de slag in de openlucht, laat een heerlijke latte macchiato maken door de barista, je leert meer over bier en wijn, etc, etc, etc…. 

Och… en vergeet de heerlijke poffertjes, oliebollen (ja, oliebollen in de zomer) en de snackwagen niet!

Aan elk talent, aan alle interesses en behoeftes is gedacht. Kom jij ook een kijkje nemen? Bekijk het blokkenschema en zorg dat je jouw favoriet niet mist! Laat je verrassen!

 

Eten en Drinken

Diverse soorten eten en drinken zijn verkrijgbaar in- en buiten het clubhuis, voor een schappelijk tarief, De munten kosten een euro per stuk. Daarnaast krijgt elk DSV-lid of begunstiger een leuk welkomstpakket met 10 gratis munten. 

Bij vragen kunt u terecht bij de jubileumcommissie, Jeffrey van Welsen of Eric Noortman. Eventueel mailen naar de secretaris kan ook.

Programma en plattegrond

 Hieronder kunt u het programma vinden. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent, er is geen opgave vereist.