Op vrijdagavond 9 september 2022 stond eindelijk weer eens de vrijwilligersavond gepland bij de Deventer Scheidsrechtersvereniging en Omstreken. De laatste editie was in 2019.

Vrijwilligers zijn ontzettend waardevol voor de DSV. Van training geven tot oliebollenbakken en van bardiensten tot de diverse commissies; iedereen wordt enorm gewaardeerd en het werd dan ook tijd om deze groep in het zonnetje te zetten. Het programma begon met ontvangst met koffie/thee waarna de voorzitter zijn waardering uitsprak voor eenieder die wat voor de DSV heeft betekend. Hierna sprak ook Ab van Buuren van de jubileumcommissie nog kort. Hij blikte terug op alle jubileumactiviteiten en bedankte zijn mede commissieleden. 

Vervolgens werd het (BBQ)buffet geopend en konden alle aanwezigen genieten van diverse salades, broodjes en vlees verzorgd door Van de Partij. Iedereen werd van drankjes voorzien door Evelyne en Ronald Brontsema, dank hiervoor!

Er was een mooie opkomst met zo’n 65 vrijwilligers van jong tot oud. Hieronder bevonden zich ook de leden van verdienste, Ereleden en de partners van de vrijwilligers. 

Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet de afgelopen periode en wij hopen dat jullie je blijven inzetten om onze mooie vereniging!

Foto’s en tekst: Justin Voppen