Donderdag 11 oktober, het was weer zover, het jaarlijkse Oktoberfest bij de DSV stond weer op de agenda. Na wat verschuivingen in de planning, door de week van de scheidsrechter, gingen de OC leden de donderdag flink aan de slag om het clubhuis weer om te bouwen tot een gezellige party locatie. Ik moet zeggen het resultaat mocht er weer zijn.

Na de training namen de mensen plaats aan de tafels en kon na het openingswoord van de vicevoorzitter de avond beginnen. Veel van de Oktoberfest gangmakers waren ook gekleed in de meest uiteen lopende Lederhosen of andere passende kleding, prachtig om te zien.

De muziek werd wederom verzorgd door Gerrit en Henri, dit was weer geweldig, onze dank hiervoor. We konden genieten van heerlijke Duitse schlagers en andere meezingnummers. Deze werden dan ook luid meegezongen door de feestvierders en traditiegetrouw namen er ook weer een paar de microfoon zelf ter hand.

Naast het nodige bier, flügels en andere alcoholische en niet alcoholische versnaperingen was er ook ruimte voor een lekker hapje. Vanuit het inmiddels bekende kraampje kon men halverwege de avond heerlijke broodjes bockworst, -hamburger en -kip halen, onder het moto op = op vond ook hier gretig aftrek en was de OC aan het einde van de avond nagenoeg uitverkocht.

Jammer genoeg komt er aan alles een eind, zo ook deze avond. Velen hadden het nog veel later willen maken maar gingen tevreden naar huis. Met deze woorden willen we de gelegenheid nemen om iedereen te bedanken voor hun hulp tijdens de voorbereiding en de opbouw, tijdens de bardienst Robbert-Jan en Pascal, en met het afsluiten Gé. Maar natuurlijk ook de schoonmaakploeg de volgende dag en Maikel en Gerhard met het opruimen van de feestartikelen, stuk voor stuk allemaal toppers.

Wie weet volgend jaar weer ………..

Een groet vanuit de Ontspanningscommissie.