Op zaterdagmorgen 23 november 2019 waren en bij de Sinterklaasviering bij de DSVenO met 15 kinderen, en diverse ouders en grootouders.

Dankzij de hulp van Ans en Rob van Zutphen achter de bar, die een ieder van koffie en overige lekkere dingen voorzagen deze ochtend, in een schitterend versiert clubhuis. Een stoel die al klaar stond voorde Sint en een tafel vol met cadeaus voor de kinderen.

Dan de op het laatste moment ingehuurde ceremoniemeester Alexander IJsendorn die de aanwezige kinderen op een geweldig leuke wijze wist bezig te houden met een leuk memoriespel bij binnenkomst en tevens de Sint en zijn trouwe  Zwarte Piet verwelkomde. Maakte dat het een gezellige aanvang van de ochtend werd.

Aan het eind van de ochtend richtte Sint, nog voor dat hij met zijn geweldige hulp naar een volgend adres zou vertrekken, zich middels een woord van dank aan Alexander voor zijn spontane hulp, aan de jaren van sponsoring door Rob van Zuuk Tegelwerken en bij afwezigheid ook aan Gerard Harmelink voor zijn bijdrage middels het verzorgen van de wekelijkse lottogetallen, die daarmee eveneens een belangrijke financiële bijdrage levert aan de kosten voor dit evenement.

Rest alleen nog om de hulp Zwarte Piet, Sinterklaas en Corrie Duchatteau hartelijk te bedanken voor de ondersteuning van het leuke gezellige Sinterklaasfeest 2019.