De drie en twintigste gehouden klaverjasmarathon bij de DSV (Scheidsrechtersvereniging Deventer enOmstreken) was op zaterdag 10 november j.l. met 76 deelnemers gehouden in een zeer goed gevuld clubhuis.
Na een kleine vertraging door het wegblijven van een ingeschreven deelnemer, werd gelukkig Harry Pol op het laatste moment bereid gevonden om in te vallen.
Met ons vaste team vrijwilligers ( Dinie, Wilma en Piebe ) achter de bar, de hulp van Henk en Toos Nijenhuis bij het in gereedheid brengen van ons clubhuis op vrijdag, Ans en Rob van Zutphen die de
noodzakelijke administratie van de puntentelling perfect hebben verwerkt en op maandag met hulp van Gerrit van de Pol en Ron Sotthewes bij het schoonmaken van ons clubhuis, kunnen we terug zien op een zeer geslaagde 23 e klaverjasmarathon.

Na 7 bomen klaverjassen in een ontspannen en gezellige sfeer werd aan het eind van de dag, na deverloting te hebben verricht, tot slot de prijswinnaars bekend gemaakt van de klaverjasmarathon.
Het bleek uiteindelijk na een spannend verlopen strijd dat Jan Eijkelenberg diegene was die de beste kaarten kreeg en voldoende tactiek en kaartinzicht bezat om zich tot
winnaar uit te laten roepen als winnaar van de 23 e klaverjasmarathon van de DSVenO.

Namens de commissie gaat onze dank uit naar Wilma, Dinie en Piebe voor hun vrijwilligers werk. Verder naar Ab van Buuren voor het maken van een heerlijk stuk gebak, naar Marcel Duchatteau voor het maken van de heerlijk gemaakte groente- en tomatensoep. Jan Hennink,Henk Nijenhuis en de Beheercommissie bedankt voor de sponsoring.
De ontspanningscommissie commissie hoopt en verwacht dat velen ook op zaterdag 16 maart 2019 weer van de partij zijn en wederom komen deelnemen tijdens de 24 ste klaverjasmarathon van de DSVenO.

Verslag: Gé Duchatteau