Met groot verdriet en droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid Henk Borkent op zaterdag 17 september op 81-jarige leeftijd.

Henk is in 1959 op 18-jarige leeftijd lid geworden van de Deventer Scheidsrechtersvereniging e.o. (DSVenO). In 2019 is Henk gehuldigd in verband met het 60-jarige lidmaatschap van onze vereniging (foto hieronder) Henk was een bijzonder en betrokken lid die altijd klaar stond voor de DSVenO.

Het advies van Henk aan de vereniging was om vooral door te gaan op de huidige weg en de vereniging en elkaar te blijven ondersteunen. Zijn motto:” vier en geniet van het leven”. Vandaar ook de condoleance in ons clubhuis met een hapje en drankje.

Het afscheid en de plechtigheid vindt op donderdag 22 september plaats bij crematorium Steenbrugge in Diepenveen. Aansluitend is er een bijeenkomst in het clubhuis van de DSVenO. Zowel het afscheid, de plechtigheid als de aansluitende bijeenkomst zijn voor iedereen toegankelijk. Leden ontvangen de rouwkaart via de nieuwsbrief.

Wij wensen de familie van Henk veel sterkte bij het dragen en verwerken van dit grote verlies.

Bestuur en leden van de Deventer Scheidsrechtersvereniging en omstreken