Nawoord

Hierbij de lang verwachte uitslag van de DSV EK Pool 2022. Na een maand lang speculeren over de voetbalpool van iedereen is de er natuurlijk één winnaar uit gekomen. De winnaar van de DSV EK Pool is

Henk Bluemink met 2560 punten GEFELICITEERD!!!!!

De Nummer 2 van is Marnix.

3de is geworden Alexander.

4de is Peter geworden en de nummer

5de is Dyon geworden. 

Sommige van jullie weten dat de columnist van “boerenverstand” ook een klein bedrag ter beschikking gesteld heeft. De organisatie mocht zelf beslissen wat we er mee gingen doen.  Naarmate het toernooi was begonnen hadden sommigen commentaar over het aantal punten van de TOTO in vergelijking met wat je totaal kon verdienen. Hier waren sommigen het niet echt mee eens, haha. Diegene, die er als eerste over begon, was columnist van “boerenverstand” zelf en iedere keer als ik hem zag begon hij over het aantal TOTO punten. Dus hierop heb ik besloten om diegene met de meeste           10-punten scores per wedstrijd te belonen met het bedrag, dat beschikking is gesteld door het boerenverstand.

De winnaar heeft uiteindelijk 27 wedstrijden voorspeld waarbij de score 10 punten was. Diegene is Justin Voppen.  

Tot slot wil ik namens de OC commissie iedereen bedanken voor het meedoen en het enthousiasme. Ik meld mij weer over een kleine anderhalf jaar voor de WK-poule van de DSVenO 2022 van Qatar.

Pascal Smeenk

 

Eindstand

Om de eindstand te zien, klik op onderstaande link.

De Ranglijst – Speeldag 22 (11-07-21)