De coronamaatregelen hebben ook de activiteiten van de Technische Commissie (TC) geraakt. Het kabinet heeft in maart 2020 zware maatregelen genomen in de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Alle evenementen en bijeenkomsten werden verboden. Hierdoor zijn de jaarlijkse voetbaltoernooien niet doorgegaan zoals het IJssel- en Berkeltoernooi in Voorst, het NK in Amsterdam en het Jan-Willem van Essen (2021) zaalvoetbaltoernooi in Kampen. Ook dit jaar zal het IJssel- en Berkeltoernooi in Voorst geen doorgang vinden. Het is nog onbekend of het NK dit jaar wel haalbaar is.

Trainingen

In deze periode werd  in overleg met het bestuur een passend protocol opgesteld en zijn de nodige maatregelen genomen. Hierdoor konden de trainingen doorgang vinden. Bij gewijzigde maatregelen werden de leden via de nieuwsbrieven online op de hoogte gehouden. Voor de deelnemers waren de instructies duidelijk en deze werden dan ook goed opgevolgd. 

De zeer gevarieerde en uitdagende trainingsprogramma’s van Rens en Gerard worden nog steeds druk bezocht. Iedereen krijgt de kans om minstens één keer per week te trainen. Zelfs in de weekenden worden trainingen verzorgd voor de belangstellenden.

Overig

Om de trainingen mogelijk te maken is bij iedere training een coördinator vereist. Zonder iemand tekort te willen doen, willen we via deze weg alle coördinatoren bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

We hebben verschillende kleuren hesjes aangeschaft zodat per tweetal deelgenomen kan worden aan de trainingen. Ook is er een prachtige draagbare JBL Partybox aangeschaft die voor meerdere doeleinden gebruikt zal worden. Deze zal voornamelijk ingezet worden bij het oefenen van de diverse FIFA fitness testen.

De TC wenst alle leden een gezond en sportief 2021 en hoopt dat we er samen weer een mooi jaar van kunnen maken.