Aan de leden van de DSVenO,

WIJ hebben een uitdaging. WIJ is met hoofdletters geschreven omdat “WIJ” niet de beheercommissie van de DSV betreft, maar ALLE leden van de DSV.

Een van onze vaste barmedewerkers gaat aan het eind van dit seizoen (over enkele weken) stoppen met de wekelijkse bardienstenDe andere bardiensten zullen door ONS als leden van de DSV moeten worden verzorgd. Dat zijn de bardiensten tijdens het zomerreces en de helft van de bardiensten tijdens het seizoen.

Totaal gaat het om iets meer dan 30 (dertig) bardiensten die met 2 personen per avond moeten worden gedaan. Het kan niet zo zijn dat dat neerkomt op de enkele vrijwilligers die tot nu toe, zo nu en dan bereid waren een bardienst doen.

Wij zullen hier met elkaar de schouders onder moeten zetten. “Vele handen maken licht werk”  en ” Samen staan wij sterk”  zijn belangrijke waarden binnen onze vereniging en deze gelden hiervoor ook.

GA JIJ DIE UITDAGING MET ONS AAN? GEEF JE OP! 

DENK NIET “EEN ANDER ZAL HET WEL DOEN”. JE BENT ZELF DIE ANDER!!

Je kunt je opgeven bij G. Duchatteau van de beheercommissie bij voorkeur via mail. Daarna zal er een rooster gemaakt worden en krijg je meer informatie.

De beheercommissie en het bestuur