Beste Lezer,

Traditiegetrouw sluiten we het kalenderjaar bij de DSV af met een samenzijn van een gezellige avond in kerstsferen in ons clubhuis. Dit jaar was dit niet anders en was de 20e december weer het decor van gezelligheid en samen genieten van een stukje muziek, en dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Na enkele jaren groots te hebben mogen uitpakken met de muziek was het dit jaar iets meer bescheiden en maar goed ook, we raken anders zo snel verwend. De grotere namen uit de muziekwereld, die de afgelopen jaren bij ons waren,  maakten nu plaats voor een lokale held. Het clubhuis was door de vrijwilligers weer geweldig ingericht met alle versieringen en de mooie verlichting en de opstelling met de tafels en stoelen waren weer gericht rond de centraal opgestelde muziek.

Om 20.30 uur waren we er klaar voor en begon de gast van de avond, B. Morris te spelen. Deze singer-songwriter gaf met zijn gitaar en mondharmonica gehoor aan de verzoeknummers en werden er vele nummers vertolkt. B. Morris bleek onvermoeid, twee korte pauzes maar verder bleef hij gewoon doorspelen tot kort voor middernacht. Wat hebben we weer genoten. Het was weer een avond goed vertoeven bij ons cluppie. De ontspanningscommissie had er voor gezorgd dat ook de inwendige mens niet werd vergeten. De aanwezigen kregen diverse lekker warme en koude hapjes voorgeschoteld maar natuurlijk ook de broodjes beenham aan het einde van de avond waren weer top.

We kijken weer terug op een geslaagde avond met een fantastische invulling qua muziek en gezelligheid. We bedanken Frits voor zijn ondersteuning en het voltallige team van de bardienst voor de goede samenwerking weer deze avond.

Namens de Ontspanning Commissie

Tekst: Peter Stolk

Foto’s Rudie Boone